Przed kupnem Octaviana robilem przymiarki do Leona, Toledo i Fabii, wszystkie w dieslu i we wszystkich było tak samo... drżący pedał sprzęgła. Przyznam, że to skuteczny sposób, aby oduczyć sie trzymania nogi na sprzęgle
Witam,czy jest sens dodawać ulepszacze do paliwa?
Zwiń
X
-
drache91, Co rozumiesz pod pojęciem "ulepszacz" :?: Ja stosuję od jesieni do wiosny dodatek do paliwa produkcji Castrola.Powoduje on m.in.wiązanie wody powstającej w zbiorniku paliwa na skutek kondensacji pary wodnej i bezpieczne spalenie tejże.Producent podaje,że zimą obniża temperaturę wytrącania parafiny i przeciwdziała zapchaniu filtra paliwa.
Przez 8 lat eksploatacji nie miałem problemów z układem paliwowym.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
kurynio, po prostu wqrw... jak ktos w poradnikach (dopiero niecale 2h temu zostal przeniesiony tu gdzie jest) zadaje tego typu pytanie - zrobi tak jescze kilka osob i zrobi sie pierdolnik, spoko - koncze zabawe w moderatora wierz mi lub nie ale naprawde mnie to nie bawi i nie czerpie z tego powodu satysfakcji.
[ Dodano: Pon 07 Sty, 08 11:56 ]
Adamu, od poniedzialku do piatku siedze w wawie (praca) wiec jesli spot w lodzi to tylko weekendy (i to tez nie kazdy)
Komentarz
-
Komentarz